![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
Par ici
2021-09-17 22:26:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#زبان فرانسه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
کلاسهای زبان فرانسه ی میدی را از کجا باید ثبت نام کنیم؟
2021-09-01 11:23:00 #Montreal [زبان فرانسه] عمومی
بدون زبان فرانسه میشه مونترال زندگی کرد؟ چون من خیلی سخته برام یه زبان دیگه رو از صفر شروع کنم?♂
2021-09-02 15:13:00 #Montreal [زبان فرانسه] عمومی
وقتتون به خیر ، میخواستم به مشورت ازتون بگیرم اگه وقتشو داشته باشین ? من ۲۴ سالمه ، اخرین مدرک تحصیلیم هم دیپلم و پیش دانشگاهی هست ، ۳ سال سابقه کار دارم و زبان فرانسه هم بلدم در حد b2 من برای فرانسه اقدام کردم ولی متاسفانه ریجکت شدم ، میخواستم خودمو اماده کنم برای سپتامبر سال بعد برای دانشگاه کانادا (ترجیحا کبک) برای مقطع لیسانس اقدام کنم ، سوالی که دارم اینه که اینکه من اخرین مدرک تحصیلیم دیپلم هست ممکنه امتیازخیلی منفیی باشه برام؟ اوضاع صدور ویزا چطوره؟ فرانسه که خیلی سخت ویزا میده ، کانادا
2021-09-05 11:08:00 #Montreal [سال سابقه کار] عمومی
، کسی هست راهنمایی کنه ، من میخوام برای زبان فرانسه در کبک اقدام کنم، تو سایت دانشگاه نوشته بود باید CAQبگیرم و استادی پرمیت، میشه کمکی بکنین که اینارو باید از کجا بگیرم.
2021-09-05 13:07:00 #Canada [استادی پرمیت] عمومی
، کسی هست راهنمایی کنه ، من میخوام برای زبان فرانسه در کبک اقدام کنم، تو سایت دانشگاه نوشته بود باید CAQبگیرم و استادی پرمیت، میشه کمکی بکنین که اینارو باید از کجا بگیرم.
2021-09-06 09:27:00 #Canada [استادی پرمیت] عمومی
آیا با رشته ی مترجمی زبان انگلیسی میشه در مقطع فوق ليسانس در دانشگاه های کانادا پذیرش گرفت؟ اگر میشه بعدش بازار کازش چطوره؟ و هزینه سالیانه دانشگاه برای فوق لیسانس چقدره؟ البته در حال یادگیری زبان فرانسه هم هستم ممنون میشم جواب بدید
2021-09-06 13:54:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] عمومی
برای کلاس زبان فرانسه دولتی مراکز مختلفی وجود داره؟
2021-09-09 09:39:00 #Montreal [کلاس زبان فرانسه] عمومی
، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید برای ثبت نام کلاس زبان فرانسه ، نیاز به personal refrence number فرم caq هست، برای کسی که همراه هست و ویزای owp دارد، در ابتدای ورود بعنوان همراه study petmit اومده، و اسمش داخل فرمی است که برای اپلیکنت اصلی پر شده بود ، حالا برای رفرنس نامبر چه شماره ای را اینجا وارد کنه؟ همونیکه برای اپلیکنت اصلی است؟ یا مجدد خود همراه برای caq باید کند؟
2021-09-11 21:12:00 #Montreal [کلاس زبان فرانسه] عمومی
بر همگی برای خرید فرش یا گلیم فرش کجا بهتره واینکه کجا خرید به صورت آنلاین و کجا حضوری هست؟
2021-09-03 20:10:00 #Montreal
سلام وقت همگی بخیر دوستان اطلاع دارین که در زمان ورود به کانادا، آیا آفیسر داخل چمدون رو چک میکنه؟بابت این میپرسم که اگر کسی با ویزای توریستی بیاد و بخواد بمونه واسه گرفتن ورک پرمیت، مجبوره لباس تابستونی هم همراه داشته باشه و آیا آفیسر نمیپرسه چرا توی این فصل سرد، لباس فصل دیگه ای هم دارین؟! ????
2024-01-14 00:00:00 #Montreal
من مبلغی حدود ۱۹۰۰۰ دلار رو میخوام به حساب بانکی خودم در بانک RBC واریز کنم ی که در بانک کار میکنند اطلاع دارند که آیا مشکلی پیش خواهد آمد و مورد سؤال برای سورس پول و یا مالیات و غیره واقع خواهد شد یا خیر؟ با سپاس
2021-10-05 10:53:00 #Montreal
یک راهنمایی لطفا می خواهم تعدادی لباس و کت و شلوار (پوشیده شده) را با پست بفرستم ایران از دفتر کانادا پست می پرسم بزرگترین سایز کارتن که برای پست زمینی و برای خارج از کانادا شما قبول می کنید کدام سایز است می گوید نمی دانم بیار اینجا ما ابعاد بزنیم می گویم مورد قبول هست یا نه!! آیا تجربه ای دارند که بهترین کارتن مورد قبول کانادا پست برای ارسال البسه با پستی زمینی اینترنشال که کت و شلوار در اون خراب نشه کدام هست؟ با سپاس
2021-09-21 12:17:00 #Montreal
ممنون میشم اگر تجربه ای ادر این خصوص دیدین یا شنیدید راهنمایی کنید ما برای سین نامبر حدود 3 هفته پیش حضوری رفتیم و برای من که نفر اصلی بودم سین نامبر صادر شدولی برای همراهم افیسر گفت که یه مشکل سیستمی هست و(ممکنه تشابه اسمی یا اطلاعاتی باشه ) و سین نامبرش رو صادر نکردن و افیسر گفت من الان درخواست رو به صورت انلاین ثبت میکنم تا براتون بیاد و هنوز هیچ خبری نشده حضوری هم رفتیم چند بار سر زدیم میخوام ببینم همچین موردی تا به حال دیدی؟ ایا دلیل خاصی میتونه داشته باشه ؟ و یا اینکه چه کار میشه کرد ؟
2021-09-07 12:49:00 #Montreal
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Montreal